Op het dak ... In de sneeuw ... In de voortuin ... Op de binnenplaats ...Bij de vijver ...Aan de waterkant ... Op de rotonde ... In de achtertuin ... Op het bruggetje ... Op de steiger ... De kaart
Klik op één van de cirkels op het kaartje hiernaast voor een panoramische blik op Huis Stalberg. De cirkels met rode stip zijn nieuw.

Het huis
Huis Stalberg ligt bijna precies in het midden van het kaartje. Natuurlijk ligt het aan de Stalbergweg, hoe kan het ook anders ...
Technische dingen
De panorama-foto's heb ik gemaakt door steeds 10 tot 18 foto's te maken (met een statief) en die daarna aan elkaar te plakken. Het panoramisch effect wordt verzorgd door een zogenaamde 'java-applet', een klein universeel programma'tje, dat voor het 'ronddraaien' zorgt.

Je computer
Om de panorama foto's optimaal te kunnen bekijken heb je een redelijk snelle computer nodig; zeg maar een 300 Mhz Pentium II of een vrij nieuwe Macintosh. Bovendien moet je het aantal kleuren instellen op maximaal (24- of 32-bits kleur). Laat het ons even weten als het niet lukt.

Je browser
Voor de panorama pagina's moet je ook nog eigenlijk Microsoft Internet Explorer 4 of hoger gebruiken. Het werkt (soms) namelijk niet goed in Netscape.