We hebben al heel veel reacties gehad. Hier staan er een aantal - willekeurig gekozen. Hierbij willen we dan ook meteen iedereen die gereageerd heeft hartelijk bedanken voor de altijd hartelijke en vaak enorm opbeurende woorden. Zoiets helpt namelijk prima, vooral als je het even niet meer ziet zitten ...

Wateringen
Ik wens jullie heel veel sterkte toe! fantastisch om over jullie schouders mee te mogen kijken.

Nijmegen
Als jullie verder zijn en de site weer bij de tijd hebben, hoor ik dat graag. Prachtig vormgegeven, die site, en een prachtig uitdagend projekt. Zelf ook zoiets, maar niet zo oud en niet zo ingrijpend als waar jullie mee bezig zijn. Sterkte en tot horens

Haarlem
Wat fantastisch zoiets te kunnen doen! ik ben altijd geinteresseerd geweest in bouw en verbouw maar nu in het bijzonder omdat ik 6 september 99 mijn huis gekocht heb met veel achterstallig onderhoud en zonder centrale verwarming en dus ook aan het werk moet, maar dat is natuurlijk niets vergeleken bij jullie klus!

Hoevelaken
Hierbij stuur ik mijn complimenten voor je ongecomliceerde en zeer informatieve site.

Den Haag
Leuk project !!, ik blijf kijken.

Nieuw-Heeten
Ik las in de VT wonen over jullie web site, Omdat we zelf ook in een oud huis (boerderij) wonen ben ik erg geintereseerd! Ooit gaan we ook verbouwen.....!

Venlo
Prachtige site, intrigerend pand en een "hell of a job" Ben zelf ook liefhebber van architectuur, historie en oude panden en we hebben zelf een soortgelijk traject (bijna) afgerond. Veel is dus herkenbaar, maar de voldoening maakt uiteindelijk alles goed.

Tegelen
Succes met de verbouwing het is een schitterend project voor het nageslacht. Een stukje geschiedenis wordt hierdoor bewaard.

Venlo
Wat een geweldig project en FORMIDABELE website! graag wil ik op je mailing-list om op de hoogte te blijven van je "verbouwing". Ik wens jullie heel veel succes.

Willemstad, Curašao
Ook wij zijn aan het bouwen, niet zo ingrijpend (carpoort wordt werkkamer) als bij jullie. Maar om mijn tijd een beetje nuttig te besteden als ik thuis moet blijven voor de aannemer en weet ik weet wat nog meer kwam ik toevallig op jullie site terecht. Omdat wij beiden (man ook) uit Limburg komen kijk ik af en toe op de site van de Limburger om een beetje op de hoogte te blijven.

Venlo
Super !!!!!!!! de webpage compliment compliment en nog eens compliment.

Grubbenvorst
Als oudbewoner van Stalberg ben ik erg ge´nteresserd in julli renovatie. zal het met belangstelling volgen.

Coevorden
Hallo Marjon en Michel. Ik heb jullie restauratie-site grotendeels bekeken en ik wilde even melden dat het een ontzettend leuke en interessante site is. De gehele site is bijzonder plezierig om te bekijken en ook om te lezen. Ik kom zeker nog vaker langs en ik hoop dat alles een beetje vlot wil verlopen. Succes dus verder met de restauratie.

Kessel
Met veel belangstelling jullie prachtige site gelezen en bewonderd. Dit naar aanleiding van een artikel in De Limburger. Ik wens jullie veel succes.

Culemborg
Wij (beide 29 jaar) zijn in oktober 1998 begonnen met het in oude staat herstellen van onze woning in de binnenstad (Herenstraat) te Culemborg. Ook wij wisten niet waar we aan begonnen, maar we zien het nog iedere keer als een hobby. Sommige vrienden en kennissen vinden het wel lang duren en ook vreemd dat we onze bouwmaterialen nie50%t gewoon bij de Gamma kopen, maar wij zijn gek op oude, authentieke materialen. Ook onze ouders hebben vaak hun vraagtekens, maar blijven gelukkig vrolijk meehelpen. Wij hebben vandaag voor het eerst jullie site bekeken en vinden het tot nu toe de mooiste site op internet. Erg mooie foto's en leuke teksten. Succes met de verdere verbouwing en we zijn benieuwd naar de vorderingen.

Niel (België)
Ongelooflijk boeiende site!!! Heb zelf ook een "oud" huis verbouwd (1870)Prachtige foto's en zeer ludieke teksten. Heb er van genoten. Veel succes nog!

Bergschenhoek
Gaaf, om te zien hoe jullie stalberg renoveren! Als venlonaar geboren blijf ik graag op de hoogte. Heel veel succes en maak er wat moois van.

Rossum (Gld)
Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie vorderingen en bewonder jullie doorzettingsvermogen. Geweldig om mee te kunnen kijken bij de verwezenlijking van jullie droom; wat een ontzettend mooie site!

Den Haag
Door mijn broer werd ik geattendeerd op jullie site. Hij ziet er prachtig uit, maar als oud-Venlonaar vind ik hem extra interessant. Ik wens jullie veel succes (en geduld; dat zul je nodig hebben) bij de verdere restauratie. Als het huis eenmaal in zijn oude glorie is hersteld, zullen jullie er geweldig wonen; zeker met zo'n heerlijke tuin erbij.

Sydney, Australia
Dear Marjon& Michel heb juist 4 uur naar jullie webside gekeken en alles door gelezen.Wat een ondereneming;petje af! Heb een 110 jaar oud huis midden in de stad(dat is hier heel oud )helemaal opgeknapt het meeste zelf. Heb drie jaar in een caravaan gewoond. Ik wens jullie het aller beste met de verbouwing en als het klaar is moet je een vakantie naar Sydney nemen het is hier heel erg mooi. Veel groeten een geweldige webside.

(Plaats onbekend)
Ontdekte via VTWonen jullie website en ben direct gaan kijken. Echtgenoot ging een film kijken die ik al had gezien en ik heb volgens mij een veel en veel leuker uurtje gehad dan hij. Ik ben heel benieuwd naar de vorderingen in de voor jullie hopelijk nabije toekomst en zal ze nauwlettend volgen. Heel veel succes gewenst en dank voor jullie mededeelzaamheid over alles wat jullie nieuwe woning en gezin aangaat.

Ramsel (BelgiŰ)
Fantastische website!! Wij wensen jullie heel veel succes met de verbouwingen en zijn er zeker van dat het prachtig zal worden. Tot vorig jaar verklaarden de mensen ons nog voor gek. Wij kochten namelijk ook een oude en fel verwaarloosde boerderij waarin alles gerenoveerd moest worden. Wij moesten meer dan 1 jaar wachten op de vergunning en net als bij jullie werden de werken stilgelegd. Maar na regen komt zonneschijn: het woongedeelte is gerenoveerd en sinds september 1999 wonen we er! En het is hier echt zalig na twee jaar renoveren!! We genieten er dubbel zo veel van als iemand die een nieuwbouw heeft gezet. Heel veel succes met de verbouwingen en proficiat met de website. Wij blijven de werken in het oog houden!

Als je ook een reactie wil sturen, klik dan hier.